Festivaler

Ta turen til en eller flere av  festivalene i Ålesund. Ålesund LIVE, Jugendfesten og Den Norske Matfestivalen er noen av byens flotte festivaler.Ålesund er blitt et sentrum for store og flotte festivaler av alle slag. Hvorfor ikke ta turen på en festival når du er her?
 

ÅLESUND LIVE - 16. og 17. juni 2017
En helt ny festival så dagens lys i 2015. Ålesund Live er den store musikkfestivalen i Ålesund sentrum. Med Sørsia som festivalområde skaper Ålesund Live liv i sentrum og setter byen på musikkartet. Festivalen erstattet Midtsommerjazz og gir mulighet til å satse større og mer sjangeruavhengig. Øverst på plakaten står det store nasjonale og internasjonale navn. Festivalen arrangeres i år 16. og 17. juni 2017.
Se program og kjøp billetter på
www.momentium.no/aalesundlive
 
SOMMERFESTEN PÅ GISKE (Verden beste festival) – 1. juli 2017
Sommerfesten er en annerledes festival: en spleisefest og du velger selv hvor mye du vil bidra med. Dette er en festival for store og små, med barneaktiviteter og -konserter på dagen, og litt mer voksen vinkling på kvelden. Billett trenger du ikke – som sagt er dette en spleisefest!
For mer informasjon, se
www.momentium.no/sommerfesten
 
BÅTFESTIVALEN i Ålesund – 12 - 15. juli 2017
Dette er en RAMSALT FOLKEFEST med gode utstillere, konserter, barneunderholdning og mye aktiviteter. En kjempeopplevelse for både store og små! Ålesund Båtfestival samlet i 2014 rundt 75.000 besøkende, noe som gjør det til nordvestlandets aller største folkefest! Velkommen til Ålesund sentrum i juli. Nyt opplevelsene og alt vi har å by på i Norges fineste by og maritime hovedstad.
For mer informasjon, se www.batfestivalen.no.
 
JUGENDFEST  – 18. og 19. august 2017
Jugendfesten arrangeres også i år på Ålesunds storarena Color Line Stadion. Både nasjonale og internasjonale artister vil entre scenen de to dagene dette pågår. Forbered deg på en opplevelse av de få!
For mer informasjon, program og kjøp av billetter, se www.momentium.no/jugendfest

DEN NORSKE MATFESTIVALEN i Ålesund – 24 - 26. august 2017
Matfestivalen avholdes i august hvert år og er en festival for alle, med et yrende festivalområde og flere restauranttelt.
For mer informasjon og program, se
www.matfestivalen.no
 
HØSTSCENA - Ålesund Teaterfestival – 27. september - 1. oktober 2017
Møre og Romsdals eneste teaterfestival finner du i Ålesund hvert år i september, med et tett og allsidig program for enhver smak både for store og små.
Se hjemmesiden for program og billetter:
www.hostscena.no