Nyheter / Tilbud

Pop-up-restaurant i 9. etasje på Scandic Parken 25 og 26. august

Under Den Norske Matfestivalen i Ålesund 2017, åpner vi en eksklusiv "pop-up restaurant" i 9. etasje her på Scandic Parken. 

Publisert: 08/08/17 oppdatert: 22/08/17
Dette er en sjelden mulighet, da vi KUN har åpent 25. og 26. august. Vi starter kvelden med en frisk aperiff etterfulgt av en utsøkt 7-retters meny, komponert av vår kreative ass. kjøkkensjef Ragnar-André Grønbech. 

Det hele nytes med en fantastisk utsikt over byen vår.
Hva venter du på?
Ta kontakt med restaurantsjef Bente Knotten for bordbestilling.
Tlf: 70 13 22 87 / e-post: bente@parkenhotel.no

Kveldens 7- retters meny

Oksehalesuppe 
serveres med grønnsaksruletter 
(mlk, glt, slr)
**
Pannesteikt kamskjell
med maiskrem, ristet sopp, ertepure tilsmakt brunet smør, og chorizo-olje. 
(mlk, svl, blt)
**
Klippfiskmedaljong fra Jangaard
serveres med linseragu, smørstekt saltyfingers, hjemmelaget løkringer, rødbetstøv, rouillesaus og potetkrem
(soy, mlk, fsk)
**
Champagne granitè, tilsmakt elderflower (hylleblomst)
(svl)
**
Langtidsstekt indrefilet av okse og braissert nyretapp
serveres med grillet sjøkreps, persillerotkrem, bourgognesaus og chili puck-potet 
(mlk, svl, skl)
**
Bitterkokt pære
servert med bleu d`auvergne og kjeks
(svl, mlk, glt)
**
Sjokolademousse og pasjonsfruktmousse
med marengstopper, pasjonsfrukt coulis og pistasj svamp
(mlk, glt, egg, spor av nøtter)
**
Pris inkl. aperitiff: 995,-

Mat smaker vel best med vin? Vi har derfor satt sammen 2 vinpakker som egner seg utmerket til kveldens 7-retters. 

Vinpakke 1: 475,-
Vinpakke 2: 675,-

Aperitiff serveres klokken 19:00
Middagen serveres klokken: 19:30

Hjertelig velkommen til en kulinarisk opplevelse her hos oss!