MENY
Er dere flere enn 8 personer ber vi dere velge en felles meny
KREMET HUMMERSUPPE
Hummer og juliennegrønnsaker
Allergen: 5, 8, 19, 22
225,-
LETTRØKT ANDEBRYST
Rødløksmarmelade, appelsingel, estragonmajones, tørket rugbrød
Allergen:24, 20, 2, 25, 9
215,-
GRILLET SJØKREPS FRA HITRA
Sjøkreps grillet med urtesmør, mangosalat, grillet sitron, focaccia, aioli
Allergen: 5, 8, 25, 24, 20, 21
295,-
******
GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD
Brandade, paprikacoulis, ovnsbakte grønnsaker, sjy av tindpølse og bacon
Allergen: 7,8
485,-
DAGENS FISK
Skalldyrrisotto, syltet delikatesseløk, kremet safransaus
Allergen: 5, 6, 22, 8, 7, 19
455,-
REINSDYRFILET
Pastinakkrem, bakt og syltet kantarell, rosenkål, potetfondant, fløtesaus med tyttebær
Allergen: 8, 22
495,-
OKSEFILET
Grillet asparges, løkpurèe, krokettpotet og rødvin-timiansjy
Allergen: 25, 8, 19, 22
490,-
VEGETAR
Bakt kantarell, grillet aubergine, pastinakkrem, krokettpotet
Allergen: 25, 8
335,-
*****
CREME BRÛLÈE
Med sorbet og friske frukter
Allergen:8, 24
220,-
BAILEY`S PANNA COTTA
Med cappucinoiskrem og friske bær
Allergen:8, 22, 24
215,-
PETIT FOUR TALLERKEN
Et utvalg av makroner, fylt vannbakkels, terte og konfekt
Allergen: 8, 24, 25, 9, 11, 15
255,-
Allergener
1 hvete 2 rug 3 bygg 4 havre 5 skalldyr 6 bløtdyr 7 fisk 8 melk 9 soyabønner 10 peanøtter 11 mandler 12 hasselnøtter 13 macadamianøtter 14 cashewnøtter 15 pistasjnøtter 16 pekannøtter 17 paranøtter 18 valnøtter 19 selleri 20 sennep 21 sesamfrø 22 svovel 23 lupin 24 egg 25 gluten 26 sulfitt 27 pinjekjerner