Aktiviteter

Ålesund og Sunnmøre er en spennende og aktiv region hvor man finner aktiviteter, attraksjoner og kulturelle tilbud for enhver smak. Se under for mer informasjon om hva som skjer i Ålesund og hva man kan finne på sammen med familie, venner og kollegaer.

Planlegger du eller firmaet ditt en konferanse, kickoff, sommerfest eller lignende, og trenger forslag på aktiviteter eller teambuilding? Se under; vi har et rikt utvalg av aktiviteter og attraksjoner i kort avstand fra hotellet.

Trenger du musikk, underholdning og toastmaster til ditt selskap, finner du også gode forslag og linker til dette her.Kommer snart


Kroppspleie & velvære
Rett over gaten for hotellet tilbyr Løvenvold Helse & Velvære et variert utvalgt av velværebehandlinger og -produkter. 

På scenene i Ålesund
Ålesund er en levende kulturby, hvor det til stadighet skjer spennende ting. Her finner du informasjon om konserter, teaterstykker, standup show og mye annet på byens scener! 

Festivaler
Ålesund er blitt et sentrum for store og flotte festivaler av alle slag. Her finner du informasjon om hvilke festivaler som holdes i Ålesund og hva som passer for deg. Hvorfor ikke ta turen på en festival når du er her? Finn en festival her! 

Museum
Besøk selene på Atlanterhavsparken eller opplev hvordan sunnmøringen levde for flere hundre år siden. I Ålesund finner du et besøkelsessenter for alle. Her finner du hvilke museum og senter som er i Ålesund og er vel verdt et besøk.

Barneaktiviteter
Ålesund og omegn kan være et spennende sted – også for familien! Mange kommer hit for å utforske havets mysterier på Atlanterhavsparken, en av Norges største attraksjoner. La barna utfolde seg i møte med søte dyrevenner på besøksgård, boltre seg i morsomme lekekonstruksjoner og fordype seg i spennende språk- og kulturhistorie. Naturen er en fornøyelsespark i seg selv og kun fantasien setter grenser for hva en kan finne på – om barna selv får bestemme.

Aktiviteter for bedrifter & grupper
Trenger du, organisasjonen eller bedriften din en aktivitet eller to i forbindelse med en konferanse eller samling? Du finner mange gode forslag og linker til sosiale aktiviteter og teambuilding her. 

Andre anbefalte aktiviteter
Det fins mange flotte aktiviteter også utenfor Ålesund. 

Underholdning & musikk til din event
Trenger du en toastmaster? Trenger du et kulturelt innslag til middagen eller konferansen? Hva med musikk til dans? Se her for noen av våre forslag og linker til flere idéer.