Våre budsjettvennlige rom er enkle, rene rom for et god natts søvn. Rommene befinner seg på bakkenivå og er perfekt for de som vil reise så billig som mulig. Utstyrt med skrivebord, minikjøleskap, flatskjerm og kabel-TV, tilbyr disse rommene det du trenger under ditt opphold. Et lite sitteområde foran vinduet er et perfekt sled å slappe av etter en lang dag ute på shopping eller sightseeing. På badet finner du hårføner og FACE-produkter til bruk mens du bor hos oss. Dersom du reiser med barn ber vi deg kontakte oss slik at vi kan sørge for at en ekstra seng er satt inn på rommet før ankomst. Alle våre økonomirom er allergivennlige, uten teppe på gulvet. Som vår gjest har du alltid fri tilgang til wifi og vårt treningsrom mens du bor hos oss. Fylkets beste frokost er selvfølgelig inkludert! Resepsjonen vil kunne hjelpe deg med informasjon om hotellet og området rundt. Dersom du ønsker vil de også kunne reservere bord til deg i vår eksklusive restaurant "Polarbjørn" i toppetasjen. Velkommen til et flott opphold hos oss!Våre budsjettvennlige rom er enkle, rene rom for et god natts søvn. Rommene befinner seg på bakkenivå og er perfekt for de som vil reise så billig som mulig. Utstyrt med skrivebord, minikjøleskap, flatskjerm og kabel-TV, tilbyr disse rommene det du trenger under ditt opphold. Et lite sitteområde foran vinduet er et perfekt sled å slappe av etter en lang dag ute på shopping eller sightseeing. På badet finner du hårføner og FACE-produkter til bruk mens du bor hos oss. Dersom du reiser med barn ber vi deg kontakte oss slik at vi kan sørge for at en ekstra seng er satt inn på rommet før ankomst. Alle våre økonomirom er allergivennlige, uten teppe på gulvet. Som vår gjest har du alltid fri tilgang til wifi og vårt treningsrom mens du bor hos oss. Fylkets beste frokost er selvfølgelig inkludert! Resepsjonen vil kunne hjelpe deg med informasjon om hotellet og området rundt. Dersom du ønsker vil de også kunne reservere bord til deg i vår eksklusive restaurant "Polarbjørn" i toppetasjen. Velkommen til et flott opphold hos oss!

Våre budsjettvennlige rom er enkle, rene rom for et god natts søvn.
Rommene befinner seg på bakkenivå og er perfekt for de som vil reise så billig som mulig.

Utstyrt med skrivebord, minikjøleskap, flatskjerm og kabel-TV, tilbyr disse rommene det du trenger under ditt opphold.
Et lite sitteområde foran vinduet er et perfekt sled å slappe av etter en lang dag ute på shopping eller sightseeing. 
På badet finner du hårføner og FACE-produkter til bruk mens du bor hos oss.

Dersom du reiser med barn ber vi deg kontakte oss slik at vi kan sørge for at en ekstra seng er satt inn på rommet før ankomst.
Alle våre økonomirom er allergivennlige, uten teppe på gulvet.

Som vår gjest har du alltid fri tilgang til wifi og vårt treningsrom mens du bor hos oss.
Fylkets beste frokost er selvfølgelig inkludert!

Resepsjonen vil kunne hjelpe deg med informasjon om hotellet og området rundt. Dersom du ønsker vil de også kunne reservere bord til deg i vår eksklusive restaurant "Polarbjørn" i toppetasjen.

Velkommen til et flott opphold hos oss!