Festivaler

Ålesund er blitt et sentrum for store og flotte festivaler av alle slag. Hvorfor ikke ta turen på en festival når du er her?Logoene for festivalene i Ă…lesund 2020

ÅLESUND LIVE 
Ålesund Live er den store musikkfestivalen i Ålesund sentrum, som byr på musikk for enhver smak. Med Sørsia som festivalområde skaper Ålesund Live liv i sentrum og setter byen på musikkartet. Øverst på plakaten står det store nasjonale og internasjonale navn. For dato og mer info, besøk www.momentium.no/aalesundlive

SOMMERFESTEN PÅ GISKE (Verden beste festival) – 4. juli 2020
Sommerfesten er en annerledes festival: en spleisefest og du velger selv hvor mye du vil bidra med. Dette er en festival for store og små, med barneaktiviteter og -konserter på dagen, og litt mer voksen vinkling på kvelden. Billett trenger du ikke – som sagt er dette en spleisefest,  men spleis gjerne på forhånd eller ved inngangen!
For mer informasjon, se 
www.momentium.no/sommerfesten

BÅTFESTIVALEN i Ålesund  –  8.-12. juli 2020
Dette er en RAMSALT FOLKEFEST med gode utstillere, konserter, barneunderholdning og mye aktiviteter. En kjempeopplevelse for både store og små! Programmet er spennende og holder på fra 10.00-02.00 hver dag. Festivalens motto er "Trygghet på sjøen" og byr derfor på spennende demonstrasjoner av sikkerhetsutstyr og redningsaksjoner. I tillegg blir det bl.a. svømmekonkurranse, stuping, vannscootershow, fiskekonkurranser, kapproing og mange andre flotte aktiviteter. På hovedscenen vil et solid snippe kjente og mindre kjente artister opptre hver dag! Nyt opplevelsene og alt vi har å by på i Norges fineste by og maritime hovedstad.
For mer informasjon, se 
www.batfestivalen.no.

JUGENDFEST  – 21. og 22. august 2020
Jugendfesten arrangeres også i år på Ålesunds storarena Color Line Stadion. Både nasjonale og internasjonale artister vil entre scenen de to dagene dette pågår. Forbered deg på en opplevelse av de få!
For mer informasjon, program og kjøp av billetter, se 
www.momentium.no/jugendfest

DEN NORSKE MATFESTIVALEN i Ålesund – 20.-22. august 2020
Matfestivalen avholdes i august hvert år og er en festival for alle, med et yrende festivalområde og flere restauranttelt.
For mer informasjon og program, se 
www.matfestivalen.no

HØSTSCENA - Ålesund Teaterfestival – september 2020
Møre og Romsdals eneste teaterfestival finner du i Ålesund hvert år i september, med et tett og allsidig program for enhver smak både for store og små.
Se hjemmesiden for program og billetter: 
www.hostscena.no