Nyheter

Julebord 2019

Publisert: 11.05.2019 Oppdatert: 31.07.2019

 

Tradisjonen tro byr vi, på Scandic Parken i Ålesund, på et variert og underholdende julebordstilbud i november og desember. 

..

.PARKENS STORE JULEBORD MED UNDERHOLDNING

Velkommen til Parkens store julebord - byens mest rikholdige julebordsbuffet med alt fra kreps og hummer til julens tradisjonelle spekemat, julemiddag, lutefisk og søtsaker. Nyt en helaften kombinert med god underholdning fra scenen i Bankettsalen her på Scandic Parken før jul.  

INA BREIVIK - 16. november 
Den damen er et komisk talent av de sjeldne. Ved hjelp av et ustoppelig kjeftament, et heftig kroppsspråk, en livlig mimikk, et formidabelt temp og suveren timing makter hun å hente ut komiske poeng, og der de knapt finnes. Det er bare å glede seg!
Dans med Backflash.

ANDRÉ ULVESETER - 22. og 23. november
Med sin observasjonshumor kjenner du deg godt igjen i historiene, og det mangler ikke på selvutlevering. En bergensk komiker med over 20 års erfaring fra standup, revy og teater. Her kommer poenger som perler på en snor, og det blir ikke langt mellom latterbrølene. Dette bør dere ikke gå glipp av!
Dans med Backflash.

FRODE ALNÆS - 6. og 7. desember
Frode Alnæs er et sjeldent multitalent og en sanger med særpreg. År etter år gleder han et stort publikum med sin flotte musikk og sitt smittende humør. Og er det noen som vet å sjarmere og begeistre publikum, så er det Frode! Ønsker dere en uforglemmelig musikalsk opplevelse, er dette kvelden! 
Dans med Listen to the Band.

FREDRIK STEEN - 14. desember
Fredrik er en av veteranene i det norske standup-miljøet og er kjent for sin lekne og ertende stil - og han stiller alltid spørsmål som blir hengende igjen i lufta. Det siste året har Steen gjort seg bemerket både med soloshowet Breaking Dad og som kommentator i den kritikerroste humorserien "Match" på NRK1. Vi gleder oss! 
Dans med Cozy.

TRUBADUR PETER RØNNING spiller i Lobbybaren 22., 23., 29. og 30. nov., samt 6. og 7. des..

 

ANDRE JULETILBUD PÅ SCANDIC PARKEN

JULELUNSJ
Fra 1. desember kan vi tilby en bugnende julelunsj inkl. dessert og kaffe.
Kun på forhåndsbestilling. 

RESTAURANT POLARBJØRN
Vi byr på spennende juleinspirert á la Carte meny med bl.a. lutefisk á la Polarbjørn.
Åpent 18.00-23.00 / kjøkkenet åpent til kl 22.30. Bordbestilling
KLIKK HER for mer om restauranten, gjeldende meny og online bordbestilling (for opptil 8 personer). Grupper over 8 personer bes ta kontakt for reservasjon. 

VARM JULEMATBUFFET I BRASSERIE NORMANDIE
I november og desember tilbyr vi vår tradisjonelle julebuffet med varm julemat og lutefisk med alt tilbehør, samt stort kake- og dessertbord. 
Åpent kl 19.00-22.30. Kun på forhåndsbestilling.

JULEBORD I EGNE LOKALER
Om man ønsker julebord i eget lokale har vi et bredt utvalg av lokaler til alt fra små grupper til opptil 850 gjester. Har dere spesielle menyønsker? Vi fikser det meste.

FAMILIEJULEBORD - 1., 8. og 15. desember
Vi byr på en flott julebuffet med varme og kalde retter, et bugnende kake- og dessertbord, samt kaffe og te kl 14.00. Kanskje kommer nissen? 
Bordbestilling.

 

Standardrom på Scandic Parken i Ålesund. Foto: Bjørn Sindre Høydalsvik

OVERNATTING 
Hvorfor ikke kombinere kvelden med et hyggelig hotellopphold? Vi kan tilby gode priser på overnatting i november og desember. Ta kontakt for et uforpliktende og hyggelig tilbud til din gruppe.

.

SHOWPAKKER & ANDRE TILBUD
Vi har flere spennende tilbud fremover her på Scandic Parken - klikk her for å se hva vi kan tilby: TILBUD

.

KONTAKT OSS
Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud i forbindelse med julebord, familiejulebord eller andre sosiale og forretningsmessige arrangement. 
Scandic Parken  |  tlf 70 13 23 00  |  parken@parkenhotel.no
Polarbjørn  |  tlf 40 55 32 91 (kl 18.00-22.30)  |  polarbjorn@parkenhotel.no