Nyheter / Tilbud

Ole Ivars og Backflash 27. januar i Bankettsalen

27. januar har vi igjen gleden av å ønske Ole Ivars og Backflash velkommen til Scandic Parken. Da håper vi alle danseglade tar turen til oss. Vi tilbyr gode priser på overnatting inkl. billett. 

Publisert: 17/11/17 oppdatert: 26/01/18
Ole Ivars er Norges definitive danseband. Totalt har de gitt ut over 45 plater, fått en drøss med Spellemannspriser og har en vanvittig stor fanskare.

Backflash består av 5 karer med lang erfaring fra ulike band på Sunnmøre. På cv`en til disse dyktige musikerne, finner vi band som Dansebandet, Express, Charlie, Listen to the Band og Cafe News, for å nevne noen. En lidenskap for pop/rock fra sent 70- og 80- tallet, og et ønske om å gjenskape de gode låtene fra denne perioden, er hovedgrunnen til at bandet har oppstått. Opplevelsene og tilbakemeldingene har vært fantastiske så langt. Vil du ha funky rytmer, kjente synth- og gitarriff, gode vokalprestasjoner og låter du ”digga” på 80-tallet, er dette et band du garantert vil like. Billett kr 470,- kan kjøpes i hotellresepsjonen samme dag eller forhåndskjøpes via Børsen Arbeideren her eller på tlf 70162468.

Vi tilbyr hotellpakker inkl. overnatting, frokost og billett:
Dobbeltrom kr 900,- pr pers 
Enkeltrom kr 1150,- 

Dørene åpner kl. 20:30

I Brasserie Normandie tilbyr vi Biff og bacalaobuffet til 295,- (Inkl. dessert og kaffe 420,-), i tillegg til vår à la carte meny.
Bordbestilling.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på tlf 70 13 23 00 eller parken@parkenhotel.no

Hjertelig velkommen til oss på Scandic Parken!