Selskap

Her på Scandic Parken hotel har vi selskapslokaler for enhver anledning. Vi har lang erfaring med alt fra små private til store internasjonale selskap og middager, og har en erfaren stab som vil lede selskapet ditt trygt gjennom kvelden. 

Vi har flere ulike og fleksible lokaler, som kan imot alt fra 2 til 850 gjester, og vårt kjøkken byr på hva hjertet begjærer, alt fra tapas og 3-retters middager til bugnende buffeter med Havets delikatesser. Klikk her for å se våre menyer og hva vi kan tilby.

Skulle du ønske å holde middagen din en annen plass, tilbyr vi også dette! Teaterfabrikken, Atlanterhavsparken og Sunnmøre Museum er noen av de, som har flotte lokaler for et annerledes selskap, med catering og servering fra Parken Hotel. Klikk her for mer informasjon.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Til venstre: Havets festbord i Bankettsalen. Foto: Bjørn Sindre Høydalsvik. Til høyre: Selskap på Atlanterhavsparken. Foto: Peder Otto Dybvik

Trenger du toastmaster, underholdning eller musikk til dans til ditt selskap? Ta kontakt med en av våre samarbeidspartnere for for tips og priser. 

Trenger du lyd og/eller lyssetting av lokalet? Kontakt en av våre samarbeidspartnere for tilbud: