Selskapslokaler Utenfor Hotellet

Skulle du ønske å holde middagen din en annen plass, tilbyr vi også dette! Under finner du forslag på flotte lokaler for et annerledes selskap, med catering og servering fra Scandic Parken hotel.

 

Til venstre: Selskap på Atlanterhavsparken. Foto: Peder Otto Dybvik. I midten: Teaterfabrikken i Moloveien. Foto: Teaterfabrikken. 

Atlanterhavsparken
Et av Nord-Europas største saltvannsakvarium, som tilbyr spennende og eksotiske selskapslokaler med en helt spesiell stemning, hvor man sitter iblant fiskekummene. Ta kontakt for tilbud på transport, mat og servering.
Maks 500 personer i bankettoppsett. For stående buffet/mingling, ta kontakt. 
www.atlanterhavsparken.no

Teaterfabrikken
En meget populær plass for et hyggelig lag. Dette er en gammel nedlagt tranfabrikk fra rundt 1900-tallet og innehar fantastiske lokaler til en minnerik aften. Bruker også Serveringsteateret. Som en gjest sa; "dette kommer jeg aldri til å glemme!". Parken Hotel leverer maten.
Maks 500 personer. 
www.teaterfabrikken.no

Sunnmøre Museum
Vakkert museum- og friluftsområde 5 min fra sentrum. Få følelsen av å reise tilbake i tid blant hus, stabbur og båter fra middelalderen. Bli med vikingskipet på seiltur med lett servering, ha grilling ute eller middag i et av deres selskapslokaler Båthallen, Museumskaféen eller Ytterlandsstova. Scandic Parken hotel står for mat og servering.
Maks 120 personer innendørs.
www.borgundgavlen.no