Her finner du alt det som kan forventes av et hotellrom, men viktigst av alt; en komfortabel seng! Med lovnad om en god natts søvn er rommet dekorert i behagelige farger og moderne materialer. Et skrivebord lar deg jobbe utover kvelden dersom du har behov for det, og en liten sittegruppe foran vinduet er perfekt for en pust i bakken etter en dag med shopping i Jugendbyen. Dersom du reiser med barn ber vi deg kontakte oss slik at vi kan sørge for at en ekstra seng er satt inn på rommet før din ankomst. Våre standardrom er utstyrt med hårføner, minikjøleskap, flatskjerm og kabel-TV. På badet vil du finne FACE-produkter til bruk under ditt opphold hos oss. Alle våre standardrom er allergivennlige, uten teppe på gulvet. Fylkets beste frokost er selvfølgelig inkludert! Som gjest på Scandic Parken har du alltid fri tilgang til wifi og vårt treningsrom mens du bor hos oss. Resepsjonen er klar til å hjelpe deg med informasjon om hotellet og nærområdet, samt å reservere bord til deg i vår eksklusive restaurant "Polarbjørn" i toppetasjen. Hjertelig velkommen til et avslappende opphold hos oss på Scandic Parken!

Her finner du alt det som kan forventes av et hotellrom, men viktigst av alt; en komfortabel seng! Med lovnad om en god natts søvn er rommet dekorert i behagelige farger og moderne materialer. Et skrivebord lar deg jobbe utover kvelden dersom du har behov for det, og en liten sittegruppe foran vinduet er perfekt for en pust i bakken etter en dag med shopping i Jugendbyen.
Dersom du reiser med barn ber vi deg kontakte oss slik at vi kan sørge for at en ekstra seng er satt inn på rommet før din ankomst. Våre standardrom er utstyrt med hårføner, minikjøleskap, flatskjerm og kabel-TV.
På badet vil du finne FACE-produkter til bruk under ditt opphold hos oss.
Alle våre standardrom er allergivennlige, uten teppe på gulvet.
Fylkets beste frokost er selvfølgelig inkludert!Som gjest på Scandic Parken har du alltid fri tilgang til wifi og vårt treningsrom mens du bor hos oss.
Resepsjonen er klar til å hjelpe deg med informasjon om hotellet og nærområdet, samt å reservere bord til deg i vår eksklusive restaurant "Polarbjørn" i toppetasjen. Hjertelig velkommen til et avslappende opphold hos oss på Scandic Parken!