Underholdning & Musikk Til Din Event

Er du ute etter en toastmaster, en komiker, et musikalsk underholdningsinnslag eller et band, trubadur eller orkester? 
Her er noen av våre forslag - for andre og flere forslag og tips, ta kontakt med en av våre samarbeidende artistformidlere: 
- Flan Booking, tlf 70 17 74 80, kontakt@flan-booking.no. Hjemmeside: 
www.flan-booking.no


TRUBADUERER OG BAND

FRODE ALNÆS
Gitarvirtuosen er allsidigheten selv! Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum! 
www.frodealnaes.no

N.O.T.
N.O.T byr på en musikalsk opplevelse full av høydepunkter, inkludert vokalprestasjoner som til tider er egnet til å gi gåsehud. Med sin tilstedeværelse og formidlingsevne, skaper de en unik kontakt mellom band og publikum. 
www.facebook.com/Norgeskulesteband

COZY
Her får du alt fra rolige ballader til heftig rock'n roll. Repertoaret spenner seg fra Olav Stedje til AC/DC – Alt etter hva publikum ønsker. 
www.flan-booking.no

YTRE SULØEN
Med utspring og inspirasjon fra jazzmiljøet i New Orleans gleder de store publikum over hele landet. 
www.ytre.suloen.no

STINE NILSEN BAND
Countrydronningen Stine Nilsen og band spiller til dans med et reportoar preget av blant andre Patsy Cline, Shanaya Twain og Willie Neslon. 
www.flan-booking.no

VASSENDGUTANE
Bandet gir alt, og drar med publikum i allsang så det ljomer! Det er nesten umulig å forlate lokalet uten å være i godt humør. 
www.vassendgutane.no

LISTEN TO THE BAND
Listen to the Band er et resultat av rendyrket, gnistrende og smittende spilleglede fra første til siste akkord. 
www.flan-booking.no

 

TOASTMASTERE OG UNDERHOLDERE
  


ASTRID OVERÅ & SYNNØVE HATLEN 
212 kg norsk natur som byr på helsprø replikker med et snev av undertone.

TERJE SPORSEM
Han er en av våre aller mest populære komikere. Og ikke uten grunn. Han har forlengst vunnet publikums hjerter både som komiker, musiker og programleder.

FRODE ALNÆS
Han gleder publikum med sin musikk og sitt smittende humør. En av Norges beste gitarister og en sanger med særpreg.

INA BREIVIK / MARGOT
Med rappkjeftede kommentarer og et skjevt blikk på verden strør hun rundt seg med gode poeng til gapskratt fra publikum. 

ARNE HJELTNES
Næringslivsmann, Tv-personlighet, forfatter og yndet og populær underholdninger.

FREDRIK STEEN
Fredrik kjennetegnes som en komiker med noe på hjertet, og han liker seg best med tærne helt ytterst på scenekanten. Han er et unikum når det gjelder stemmer og dialekter, og det er ikke en landsdel som ikke får passet sitt påskrevet når han setter i gang.

 

UNDERHOLDNINGS- OG MUSIKKINNSLAG
 


Serveringsteateret 
En gjeng med glade servitører, som sørger for masse god underholdning både i plenum og ved bordene. Dette er en gjeng som sørger for at latteren sitter løst. En kveld dere sent vil glemme!
  -  www.teaterfabrikken.no  

Piker vin & sang 
Dette er ca 40 unge damer som ikke tar seg selv så høytidlig. Og dette er ikke et damekor – det er et kvalitetskor!   Dette er en flott gjeng som livner opp gjestene etter en hektisk kursdag.
  -  www.pikervinogsang.no

Roger Howden - tryllekunstner
Tryllekunstneren Roger Howden er et kjent innslag i kulturlivet på Sunnmøre. Han er aktiv medlem av Magisk Cirkel Norge. Han har over 30 års erfaring som tryllekunstner og tilpasser programmet sitt etter ditt type arrangement.

AaUMs Tyrolerorkester
AaUMs Tyrolerorkester er fast innslag på det årlige Alperittet på Stranda, samt innleid til Oktoberfestene i Fosnavåg, Molde og Aukra. Planlegger dere et arrangement og ønsker litt ompa-musikk? De kan leies inn for et kortere innslag eller en helaften. Iført autentiske kostymer og med smilet ikke langt unna, entrer muntre tyrolermusikanter fra AaUM scenen og skaper ekte oktoberfeststemning! 
  -  www.aaum.no

Mannskoret Varde 
De har et stort og variert repertoar og synger bl.a. shantysanger, irske folkeviser og annen lett underholdningsmusikk, i tillegg til tradisjonelle korsanger. Utover dette har de også et repertoar med "Ålesundsanger".  Dette er et flott og underholdende kor med godt humør!
www.flan-booking.no

Fiolinisten Galia
Galia er en fantastisk fiolinist som underholder med vakker musikk til alle salgs arrangement. Kan opptre alene, med bakgrunnsmusikk eller med pianist. For mer informasjon, videosnutter og kontaktinformasjon, se www.facebook.com/galiaviolin.

For flere forslag og info, ta kontakt med en av våre samarbeidspartnere øverst på siden.