top of page

Julemeny i Polarbjørn

Fra 10.november 2023


Mennesker som nyter mat foran store vinduer mot havet
Sen kveld i restaurant Polarbjørn Foto: Tone Molnes

Vi gleder oss til å starte serveringen av årets julemeny i vår a la carte restaurant Polarbjørn.

Fra fredag 10.11 serverer vi tradisjonsrik julemat med utsikt over Ålesund som bakteppe.


Du kan allerede nå reservere bord enten på nettsiden vår eller direkte hos restauranten på polarbjorn@parkenhotel.no


Fra hjort gravet med gin og rosmarin, til lutefisk og indrefilet av okse- her er det noe for enhver smak!


Polarbjørns Julemeny




HJEMMELAGET GRAVØRRET 192,-

Serveres med dillstuede poteter og sennepssaus Allergen:7, 8, 20


RAKØRRET FRA VALDRES 195,-

Serveres på tradisjonelt vis med løk, rømme, lefse, flatbrød og mandelpotet Allergen:1, 7, 8


HJORT GRAVET MED GIN OG ROSMARIN 189,-

Tyttebærcoulis, syltet sopp og rødløk, pepperrotkrem med Snøfrisk Allergen: 8, 22



HOVEDRETT


GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD 445,-

Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon

Allergen: 7, 8



DAGENS FANGST 415,- Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker, ingefær-soya sjy

Allergen: 7, 8, 9



LUTEFISK FRA BR. BERG I LOFOTEN 565,- Serveres med tradisjonelt tilbehør. Sprøstekt bacon, ertestuing, sirup, flatbrød, sennepssaus og mandelpotet. Påfyll inkludert

Allergen:1, 7, 8, 20, 22



JULETALLERKEN 565,-

Serveres med pinnekjøtt, svineribbe, vossakorv, dampemør, surkål, kålrotstappe og mandelpotet

Allergen: 8, 22




INDREFILET AV OKSE 425,-

Sauterte grønnsaker, blomkålkrem, røkt potet og bernaisesaus

Allergen: 8, 22, 24



HJORTEFILET 445,-

Serveres med soppstuing, rosenkål, tyttebærkokt pære,

hasselback potet og rødvinssaus

Allergen: 8, 22



VEGETAR 305,- Biff av selleri, friske grønnsaker, røkt potet, aioli

Allergen: 24,19


DESSERT


RISKREM 192-

Serveres med jordbærcoulis av Valldalbær, hjemmelaget julecookie

og brente mandler Allergen: 1, 8, 11


Serveres på pepperkakebunn med Lakka-marinerte multer og gløggsorbet

Allergen: 1, 8, 22. 24


SJOKOLADEFONDANT 195,-

Med smak av kaffe, servert med baileys kremis og friske bær

Allergen: 1, 8, 2, 24, spor av nøtter



Allergener

1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk,

9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter,

13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter,

16 Pekannøtter 17 Paranøtter, 18 Valnøtter, 19 Selleri,

20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg



Comentários


bottom of page